yoga4_namaste_banneryoga2_namaste_banneryoga3_namaste_banneryoga_namaste_banner

Yoga: restorative-yin / yin-yang flow

Ik geef yoga gericht op flexibiliteit, healing, loslaten van spanning, pijnen en geblokkeerde emotionele energie. Ontdek krachtige tools om te relaxeren en te vernieuwen! We maken gebruik van hulpmiddelen om ons bindweefsel te manipuleren. Bindweefsel (faescia) is een membraan dat ons emotioneel en energetisch lichaam omvat! Vaak na emotionele trauma’s, fysieke blessures, te weinig beweging en het leven in t algemeen, is dit weefsel heel stijf. Dit veroorzaakt allerlei klachten (pijnen allerlei, verlaagde immuniteit, ziektes zowel fysiek als psychisch,…) Door regelmatig yoga te beoefenen bevrijden we ons van deze spanningen en verbeteren we onze mobiliteit van onze gewrichten en de flexibiliteit in t algemeen.

Restorative yoga werkt in op de diepere niveau’s, het brengt lichaam, geest en spirit in balans. Het is een therapeutische yogabeoefening die diepere ontspanning brengt en ons zelfgenezend vermogen enorm stimuleert. Met de hulp van props zoals dekens, kussen, riemen, kunnen we ons lichaam in een comfortabele ontspannen houding brengen! Poses worden ongeveer 10-30 minuten aangehouden. In volle ontspanning is er geen beweging, geen moeite en wordt de geest stil.

Yin yoga zorgt voor een ideale aanvulling op het drukke, snelle leven! Deze yogavorm focust zich op het mobieler maken van de gewrichten rond het heupgebied, het bekken en de onderrug. Diepe opening geeft ontspanning en ruimte zowel op mentaal, fysiek en energetisch niveau! Het opwekken van een ontspanningsrespons stimuleert enorm ons zelfgenezend vermogen. Doordat je lang in de houdingen blijft heb je de tijd om je mentale en emotionele weerstand te observeren en los te laten!

Yoga werkt uitstekend bij volgende klachten:
– spanning, stress
– slechte spijsvertering
– migraine
– hoge bloeddruk
– hoofdpijn
– op zoek naar jezelf
– slapeloosheid
– stijfheid in gewrichten
– CVS, fybromyalgie, auto immuunziekten
– pijnen allerlei

 
• maandag:
– les1: 9u-10u15
– les2: 18u30 – 19u45
– les3: 20u00 – 21u15

.dinsdag:

-les1: 18u30-19u45

-les2: 20u00-21u15

• woensdag:
– les 1: 09u00 – 10u15 

-les2: 19u-20u15

-les3: 20u30-21u45

• donderdag:
– les 1: 19u00 – 20u15
– les 2: 20u30 – 21u45

• vrijdag:
– les 1: 09u00 – 10u15

prijzen:

*10 beurtenkaart: 120euro 4 maanden geldig

*proefles: 5euro

Onze yurt geeft jou de mogelijkheid om snel tot rust te komen, te reflecteren, even op adem te komen. Ik gebruik zachte houdingen die ons de mogelijkheid bieden om diep te ontspannen en vanuit ons rustpunt onszelf te observeren, corrigeren, te helen. We leren om terug te voelen, lief te hebben en te ontvangen! 

max 12 personen!

vooraf inschrijven noodzakelijk. 

namaste

Johan