top of page

YINMASSAGE/HEALING

De yinmassage is fysiek want ik raak het lichaam aan maar op een heel zachte liefdevolle manier. Terwijl ik je masseer met een heerlijke olie op basis van etherische oliën pas ik verschillende technieken toe zoals de lemniscaatbeweging, deze brengt linker en rechter hersenhelft in balans dus ook je mannelijke en vrouwelijke energie. Ik wil je ook graag terug laten ervaren wat zachtheid doet met jou. We zijn zo gewend geraakt aan een maatschappij waar de mannelijke energie dominant aanwezig is, alles moet vooruit gaan en er is weinig ruimte voor traagheid, zachtheid en rust.

 

Ik neem ook wat accupunten mee en ik verbind mij tijdens heel de behandeling met de helende bronenergie en mijn intuïtie! Ik gebruik heerlijke warme olie en handdoeken zodat je je nog dieper kunt ontspannen. Wanneer je lichaam in diepe ontspanning gaat word je zelfgenezend vermogen geactiveerd.

 

Op het einde van de massage pas ik nog reiki toe en zo nodig wat ademhalingsoefeningen en visualisatie zodat er een diepe healing kan ontstaan! Geheel op jou ritme! Ik voel wat nodig is.

Je kan ook beslissen om enkel de ontspannende massage te ontvangen zonder de reiki,ademhaling en visualisatie. De healing kan ook opgebouwd worden zodat het veiliger voelt voor sommigen.

 

Voel je het kriebelen? Heeft jou lichaam en geest behoefte aan ontspanning? Wil je wat dieper liggende blokkades aanpakken, en heb je geen zin in lange gesprekken daarover? Zegt lichaamswerk jou wel wat? Of wil je eerst een coaching en daarna lichaamswerk? Die combinatie werkt nog dieper.

Ik verwelkom jou met veel liefde en aandacht!

Prijs Yinmassage:

75 euro voor 90 minuten

Omdat ik intuïtief werk, kan een massage snel uitlopen en reken ik per bijkomende 30 minuten 10 euro. 

Warme liefdevolle groet,

Nadia

_T9A9322_edited.jpg
_T9A9312.jpg
_T9A9299.jpg
_T9A9329.jpg
_T9A9260.jpg

CADEAUTIP! 

Maak iemand blij met een bijzonder en origineel geschenk: een heerlijke relaxatie-massage of een shiatsu-behandeling.Je kan voor elk type massage een cadeaubon verkrijgen.Voor meer info, bel of mail ons even.

bottom of page