top of page

UNIEKE OVERNACHTING:
 OFF GRID WELLNESS EXPERIENCE

Nieuw bij Namasté!!!
Off grid wellness experience! Wij toveren onze yurt om in een slaappaleis! Een ervaring om U tegen te zeggen! Ons opzet is jou te laten ervaren wat helemaal ontpluggen is. Letterlijk van het net. Omdat het alledaagse leven ons lichaam en geest zoveel prikkels geeft dat we daardoor in een chronische staat van overprikkeling leven. Ons zenuwstelsel staat voortdurend onder spanning met alle gevolgen van dien!

 

Deze ervaring geeft jou lichaam , geest en ziel de mogelijkheid om helemaal te ontprikkelen en tot rust te komen! Wat vaak broodnodig is!

 

Je kan kiezen of je start met een diner of niet. Daarna ontvang je een duo-massage, de rest van de avond kan je er voor kiezen om vrij te zijn of bij mooi weer maken we een gezellig kampvuur!

 

Je slaapt in de yurt. Slapen in een yurt geeft je de mogelijkheid om je te verbinden met de natuur om je heen. Werkt heel ontspannend!

In de ochtend krijg je eerst een sessie ontspannende yin yoga en daarna serveren wij een heerlijk ontbijt.

 

Herken je dit en heb jij behoefte aan rust, verbinding, ontprikkeling? Kom dan met je partner, vriend, vriendin, zoon of dochter….een nachtje bij ons vertoeven  Wij kijken er naar uit om onze gasten helemaal in de watten te leggen!

Inchecken vanaf 17 uur 

Uitchecken tot +/- 11uur 

Prijzen:

All-in voor 390 euro

Je kan er voor kiezen om niet deel te nemen aan bepaalde activiteiten (bv. geen Yoga, Massage of Diner)

Voor prijs op maat, neem gerust contact met ons op! 

 

Warme liefdevolle groet,

Johan en Nadia

IMG_8762_edited.jpg

CADEAUTIP!

Opzoek aar een origineel cadeau?

Dan is deze unieke ervaring hetgeen dat je zoekt! Neem contact met ons op voor meer info! 

bottom of page