top of page

MASSAGES

Energetische lichaamsmassage:

Deze therapeutische lichaamsbehandeling is een intuïtieve behandeling die de levensenergie harmoniseert en optimaliseert.

Door gebruik te maken van verschillende technieken (massagetechnieken: cranio-fascia-accupunten-shiatsu-reiki) werkt deze behandeling diepgaand en zorgt voor een intensieve ontspanning.

Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt gestimuleerd!

Shiatsu

Shiatsu is een bijzondere, zeer effectieve manuele behandelingsmethode waar geen olie aan te pas komt en op kledij kan. Het is een drukpuntmassage, voortgekomen uit de traditionele oosterse geneeskunde.
Letterlijk betekent het “vingerdruk”.

De shiatsu-techniek is gebaseerd op het in evenwicht brengen van de lichaamsenergie. Door het toepassen van druk (als strektechnieken), kan de therapeut de “ki” revitaliseren in die delen van het lichaam waar de energiestroom gestagneerd is. Waar spanning zit treedt ontspanning op en de zwakke zones worden gestimuleerd. Ziektesymptomen op zowel lichamelijk als emotioneel gebied kunnen hierdoor gedeeltelijk of geheel verdwijnen.

Shiatsu is ook goed voor (top)sporters en doet de relaxatie van binnen naar buiten gaan, waardoor de ontspanning veel dieper gaat!

Een shiatsu-massage heeft een positieve werking op ondermeer:
Gewrichtsklachten, Pijnen en blokkades van nek, rug, schouder, RSI (tenniselleboog), Spijsverteringsklachten, Spanning, burn-out, stress, depressie, allergieën, Migraine, hoofdpijn, Vermoeidheid, slaapproblemen

Shiatsu-therapie werkt holistisch waarbij wordt gezocht naar de diepere oorzaak van de klachten. Het bestrijdt geen ziekten, maar stimuleert de zelfgenezende krachten in het lichaam en grijpt zo onrechtstreeks in op eventuele symptomen! 

Sportmassage:

Iedereen die regelmatig sport, zowel de recreatieve sporter als degene die sport op een hoger niveau, kan veel baat vinden bij sportmassage. Dit kan ter voorkoming van blessures of voor de verhoging van de flexibiliteit. Net als andere massages werkt deze ook zeer ontspannend.
Bij regelmatige toepassing van sportmassage zal je niet alleen de spieren soepel houden maar ook de doorbloeding stimuleren, de lymfedrainage verbeteren en de afvoer van melkzuur versnellen.

Massage en training:
Een regelmatige massage is een goede aanvulling op lichaamsbeweging. Het houdt mensen met diverse activiteiten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen,… fysiek en mentaal gezond. Hun prestaties worden beter doordat hun spieren flexibeler worden en ze ondervinden minder nadelige gevolgen van de trainingen zoals stijfheid en spierpijn. Mensen die regelmatig een sportmassage ondergaan zullen merken dat hun kracht, snelheid en flexibiliteit toeneemt en dat ze sneller herstellen.

Prestaties verbeteren:
Sportmassage kan zowel voor als na het sporten. Een combinatie van sportmassage en strekoefeningen bereiden het lichaam voor op het sporten en verminderen de spierspanning na afloop. Ook yoga (yin) kan de flexibiliteit en de mentale kracht verhogen!

Voetmassage:
Een relaxerende voetmassage heeft een positief effect op het hele lichaam. Door de voetmassage wordt het lichaam tot rust gebracht. Doordat het lichaam tijdens een voetmassage volledig gestimuleerd wordt, komen er afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten.

 

Duo Massage:

Een magische ontspannen beleving samen met je partner, dochter of zoon, vriend of vriendin, ...

Een heerlijke ontspannen activiteit. Goed voor de verbinding samen en voor je gezondheid! WIN WIN! 

Gegeven door Johan en Nadia in de yurt! 

Prijzen: 

Energetische, relaterende, therapeutische behandelingen: 

Shiatsu 65 euro voor 60 minuten

Combi massage (Shiatsu + energetische olie massage) 65 euro voor 60 minuten 

Deelmassages (hoofd, nek, schouders) 55 euro voor 45 minuten 

Duo massage 145 euro voor 90 minuten

 

Er worden verschillende technieken gebruikt ( shiatsu-Cranio–massage met warme olie) al naargelang de behoefte van de klant.  

_T9A9438.jpg
_T9A9460.jpg
_T9A9472.jpg
_T9A9452.jpg
_T9A9436.jpg

CADEAUTIP! 

Maak iemand blij met een bijzonder en origineel geschenk: een heerlijke relaxatie-massage of een shiatsu-behandeling.
Je kan voor elk type massage een cadeaubon verkrijgen.
Voor meer info, bel of mail ons even.

bottom of page