namaste_banner_massage

Voor mensen die weinig mobiel zijn  door ziekte ( kanker, MS, CVS, fibromyalgie, …) na operatie, …of graag in hun vertrouwde omgeving blijven,  bieden  wij de mogelijkheid  om aan huis de gepaste behandeling te geven die de client nodig heeft!

Vanuit onze  ervaring als verpleegkundigen in de klassieke gezondheidzorg en het werk als holistisch therapeut voelen  wij dat deze combinatie een veel grotere impact heeft op een gezond en gelukkig leven! Door op zoek te gaan naar de oorzaak van ziekte, pijnen allerlei,… en niet alleen symptomatisch te werken kunnen we je gezondheid optimaliseren, harmoniseren!

Luisteren naar de signalen van jou lichaam, bewust omgaan met jou gedachtengang en eventueel veranderen (gedachten zijn krachten),  jezelf afvragen wat de oorzaak is van je ziekte, wat heeft je lichaam nodig om te kunnen genezen?  Vaak kunnen we zelf hierop geen antwoord geven doordat we ver verwijderd zijn van ons (buik) gevoel, van onze intuitie!  Daarom is het belangrijk om wat hulp te vragen om samen jou pad terug te vinden!

Door lichaamswerk, yoga, gezonde voeding, rust, eenvoud, natuur, … wordt er een ontspanningsrespons opgewekt wat een enorme invloed heeft op jou zelfgenezend vermogen. Uiteindelijk zijn we zelf verantwoordelijk voor onze gezondheid, genezing, geluk, vreugde, t leven in t algemeen! Ervaar de enorme kracht van jou geest en lichaam!

Lichaamswerk (massages, shiatsu, acupressuur, faesciatherapie, voetreflex) yoga, visualisatie, affirmaties,  coaching  geeft zowel mentaal en fysiek ontspanning, ruimte, zuivering, genezing! Na operaties, chronische ziekte, kanker,… zitten we met onrust, vragen, onzekerheid, angsten,…  een luisterend oor , een liefdevolle aanraking kan hierbij wonderen doen!

Samen met mijn vrouw Nadia, zelfstandig thuisverpleegster, bieden wij dit totaal concept aan! De verpleegkundige zorgen worden volledig terugbetaald door jou ziekenfonds, de eventuele aanvullende behandelingen zijn extra te betalen (sommige ziekenfondsen geven ook korting op massages)

We zijn de scheppers van onze eigen gezondheid, net zoals we de scheppers zijn van onze ziekten.
Om gezond te zijn moeten we de wetten van het leven leren kennen en gehoorzamen