top of page

HOLISTISCH COACHING

Holistisch coaching, wat is dat nu eigenlijk?

Als jij een klacht en of een ziekte hebt waar jij graag vanaf wil, en je bent bereidt om dit op een Holistische wijze te doen dan zit je bij mij aan het juiste adres. Dat wil niet zeggen dat je moet stoppen met de reguliere aanpak, naar mijn gevoel en ervaring kan dit hand in hand gaan. Wat wel belangrijk is is dat we de diepere oorzaak van een klacht of ziekte gaan zoeken en dat jij je daar voor open wil stellen.

Wanneer jouw levensenergie om de 1 of andere reden niet kan stromen , ontstaan er op termijn, vroeg of laat klachten en of ziekten. Deze klachten of ziekten willen via jou lichaam jouw iets duidelijk maken. Het geeft signalen waar je naar zou moeten luisteren. Eerst fluistert het lichaam door kleine klachten maar wanneer we die signalen negeren en blijven doorgaan zoals we bezig zijn worden ze erger of worden we ziek.

 

Ik leer jou luisteren naar de fluisteringen van jou lichaam en vertaal de signalen en klachten, zodat je kleine of grote veranderingen kunt toepassen. Ik geef jou een gereedschapskist mee naar huis om aan de slag te gaan zodat je zelfstandig je eigen gezondheid in handen kunt nemen en niet afhankelijk blijft van iemand of een systeem. Jij en jij alleen bent verantwoordelijk en jij alleen kan jezelf genezen! Ik kan jou mee op weg helpen en jou het juiste gereedschap bieden en aanleren maar het grote werk begint als jij mijn deur verlaat. En naar mijn ervaring kan ik zeggen dat dit traject meer dan de moeite waard is! Het verandert niet alleen je gezondheid maar heel je wezen!

 

Doormiddel van inzichten en bewustzijn, eft, zelfhypnose, visualisatie, affirmaties, ademhaling, ontspanning en kennis over ons lichaam, hoe het werkt en hoe lichaam, geest, ziel en omgeving onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De mens in zijn totaliteit benaderen zodat elke klacht en ziekte aan de wortels worden aangepakt en er een totale genezing kan ontstaan is mijn passie! Ik help jou graag op weg naar volledig herstel en een gelukkig leven!

 

Prijs coaching:

65 euro voor 60 minuten 

Omdat een sessie vaak snel kan uitlopen, reken ik per bijkomende 30 minuten 10 euro. 

 

Warme liefdevolle groet,

Nadia

_T9A9385_edited.jpg
_T9A9401.jpg
_T9A9399.jpg
bottom of page