resencies yogareis Domburg

Hartverwarmende verbinding

 

Een 6tal weken geleden kwam ik in de yurt van Johan en Nadia terecht voor een proefles yoga. Ik was meteen verkocht! Helemaal mijn ding! Na 3 weken vertelde Johan dat ze op yogareis zouden gaan de week nadien en ’per toeval’ was er een plekje vrijgekomen..  en ’per toeval’ had ik die 4 dagen net vrij dus zonder aarzelen zei ik ’Ik ga mee!’ 

En daar heb ik geen moment spijt van gehad! 

Buiten Johan kende ik niemand, dus best wel spannend vond ik. Maar na aankomst, kennismaking, een wandeling naar zee waar we een verbindingsceremonie deden voelde ik direct dat ik in een heel warme groep terecht was gekomen. En 2 dagen later voelde die groep, één grote warme familie met één voor één zo’n mooie zieltjes. ik ben daar nog steeds van onder de indruk. Het is heerlijk om samen te zijn, verbonden te zijn en vooral jezelf te kunnen zijn. 

Voor de reis voelde ik me erg eenzaam, sloot me ook wel af van de buitenwereld, zelfs van sommige contacten die me nauw aan het hart liggen, ik dacht dat ik geen verbinding wou maar niets bleek minder waar te zijn! Die verbinding is zo belangrijk! Ik heb ook geleerd dat door te delen, je ook gaat helen 💝

Alles was hiervoor dan ook aanwezig, een mooi ruim gezellig warm huis, heel fijne yogaruimte, de zalige yogalessen, dans en vuurceremonie, massages,  de  de mooie tuin,  verwarmd zwembad met sauna, prachtige omgeving, fijne dagindeling met genoeg ruimte voor jezelf, en de heerlijke eetmomenten! De grote gezellige tafel en de allerlekkerste kookkunsten van Nadia, pure verwennerij! 

Ik heb al verschillende retraites gedaan maar deze springt er voor mij ver bovenuit en ik ga zonder aarzelen in maart gewoon terug mee!

Johan en Nadia jullie zijn zo’n lieve warme openhartige (h)eerlijke mensen, dankjewel om deze ervaring mogelijk te maken! 

Namaste 🙏❤ Liesje

 

Het was zo’n bijzondere, mooie reis … Het prachtige huis, de golven van de zee, het rustige strand, de stiltewandeling, de yogasessies, de massage,  het vrij dansen, de vele praatjes en vooral de goede zorgen, waren onvergetelijk!

Het was mezelf tegenkomen, het was terug vertrouwen krijgen in mensen, het was maskers weggooien, het waren ontelbare gouden momentjes, het was….zoveel, het is zoveel en het zal zoveel zijn voor mij!😘

 

Groetjes Annemie